TransferWise sai 280 miljoni dollari süsti

02. november 2017, 09:12
TransferWise'i kontor Tallinnas
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171102/NEWS/171109947/AR/0/AR-171109947.jpg

Aasta alguses kasumisse jõudnud rahvusvaheline finantstehnoloogiafirma TransferWise teatas täna 280 miljoni dollarilise investeeringu kaasamisest, kuid jätab pressiteates avaldamata osaluste uue jaotuse.

Investeerimisringi juhtinvestorid olid varahaldusettevõte Old Mutual Global Investors (OMGI) ja Silicon Valley riskikapitalifirma IVP, mille portfelli kuuluvad muu hulgas SNAP, Dropbox ja Twitter.

Uute investoritena liitusid investeerimisringiga Silicon Valley taustaga Sapphire Ventures, Jaapani ettevõte Mitsui ning USA-Jaapani riskikapitaliettevõte World Innovation Lab. Ringis osalesid ka varasemad investorid Richard Branson, Andreessen Horowitz ja Baillie Gifford.

Kokku on ettevõte investoritelt kaasanud 397 miljonit dollarit.

TransferWise’il on üle kahe miljoni kliendi ja ettevõte võimaldab ülekandeid 750 valuutasuunas. Ettevõtte kliendid liigutavad platvormi abiga iga kuu üle miljardi euro, säästes traditisiooniliste teenustega võrreldes iga päev 1,5 miljonit eurot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. November 2017, 09:14

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing