Eesti mänguasjakett jõudis Soome Stockmanni

18. november 2017, 15:01
Pood Helsingis
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171118/NEWS/171119712/AR/0/AR-171119712.jpg

Täna avas Helsingi Stockmanni kaubamajas suure poe Eesti mänguasjapoekett XS Mänguasjad.

Kokku on firmal nüüd Soomes 6 kauplust, kirjutab kaubandus.ee. Poeketi omanikfirma Anvol jaekaubandusjuhi Galina Levanina on asukohaga rahul, sest varem asus samas kohas Briti mänguasjadeketi Hamleys kauplus. “Inimesed on harjunud Stockmannist mänguasju ostma,” selgitas Levanina.

Soome tütarettevõtte Anvol OY tegevjuhi Diana Zidova hinnangul saadi uus pood Soomes just õigel ajal valmis. "Jõulud on kohe ukse ees ja usun, et meie kliendid leiavad meie laiast kaubavalikust uusi ja põnevaid tooteid," lisas Zidova.

Koostöö Soome päritolu Stockmanni kaubamajade ja XS Mänguasjade keti vahel sai alguse 2016. aastal, mil XS Mänguasjad avas oma esimese poe Riias Stockmanni kaubamajas. Seejärel avati pood ka Tallinna Stockmannis. Koos avatava kauplusega on XS Mänguasjadel kokku 41 kauplust, mis asuvad Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal, Gruusias ja Soomes.

OÜ Anvol 2016. majandusaasta konsolideeritud käive oli üle 21 miljoni euro ja ettevõte annab Eestis tööd 150 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. November 2017, 15:01

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing