Äripäev • 18. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Eesti mänguasjakett jõudis Soome Stockmanni

Pood Helsingis
Pood Helsingis  Foto: XS Mänguasjad

Täna avas Helsingi Stockmanni kaubamajas suure poe Eesti mänguasjapoekett XS Mänguasjad.

Kokku on firmal nüüd Soomes 6 kauplust, kirjutab kaubandus.ee. Poeketi omanikfirma Anvol jaekaubandusjuhi Galina Levanina on asukohaga rahul, sest varem asus samas kohas Briti mänguasjadeketi Hamleys kauplus. “Inimesed on harjunud Stockmannist mänguasju ostma,” selgitas Levanina.

Soome tütarettevõtte Anvol OY tegevjuhi Diana Zidova hinnangul saadi uus pood Soomes just õigel ajal valmis. "Jõulud on kohe ukse ees ja usun, et meie kliendid leiavad meie laiast kaubavalikust uusi ja põnevaid tooteid," lisas Zidova.

Koostöö Soome päritolu Stockmanni kaubamajade ja XS Mänguasjade keti vahel sai alguse 2016. aastal, mil XS Mänguasjad avas oma esimese poe Riias Stockmanni kaubamajas. Seejärel avati pood ka Tallinna Stockmannis. Koos avatava kauplusega on XS Mänguasjadel kokku 41 kauplust, mis asuvad Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal, Gruusias ja Soomes.

OÜ Anvol 2016. majandusaasta konsolideeritud käive oli üle 21 miljoni euro ja ettevõte annab Eestis tööd 150 inimesele.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt