Äripäev • 21. november 2017
Jaga lugu:

Kristiine Keskuses algab ümberehitus

Kristiine keskuses algas remont.  Foto: Citycon

Kristiine Keskuses täna algava ehituse tulemusena valmib kevadeks uus meelelahutuskeskus ning kahe aasta jooksul saab värskenduse kogu keskus.

Ehitus algab aatriumi teisel korrusel, kuhu rajatakse O'Learyse meelelahutuskeskus ja spordibaar, rääkis Cityconi Balti äridirektor Mati Pops.

Keskus renoveeritakse etapiti: kevadeks valmib esimese etapina meelelahutuskeskus bowlingu-radade ja kinosaaliga. Järgmistes etappides saavad värskenduse fassaad ja siselahendused. Ehitab Oma Ehitaja.

Üle 160 kauplejaga Kristiine Keskuses on kaubanduspinda 43 700 ruutmeetrit, aastas külastab keskust 7,3 miljonit inimest. Keskuse omanik on kaubanduskinnisvara arendaja Citycon, millele kuulub 49 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis.

Jaga lugu:
Hetkel kuum