Äripäev • 27. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinn jättis lipo eelarvest välja

Linnapoe avamine 2014.a maikuus.  Foto: Andres Haabu

Tuleva aasta Tallinna linna eelarve eelnõus, mille peab veel kinnitama volikogu, puuduvad linnakauplusele ehk lipole mõeldud kulud. Ettevõtlusvaldkonna abilinnapea Aivar Riisalu sõnul plaanib linn lipole "pehmet maandumist".

Aastatel 2015 ja 2016 eraldas Tallinn lipole eelarves üle 200 000 euro, sel aastal pisut vähem ehk 191 000 eurot. Tuleva aasta eelarve eelnõus laiutab munitsipaalkaupluse real tühi koht, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Riisalu sõnul jätkab ta oma varem välja öeldud plaani mitte jätkata lipoga endisel kujul. "Teeme pehmet maandumist," ütles Riisalu lühikeses kommentaaris ERRile ning lisas, et ei soovi plaane süvitsi täpsustada. "Enne muneks ära ja siis hakkaks kaagutama," märkis Riisalu ja lisas, et ilmselt on poel mingit toetust siiski vaja.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt