Äripäev • 25. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Nordecon tahab taganeda Narva kortermaja ehitamise kohustusest

Foto: Andras Kralla

Narva linnavalitsus sai Nordeconi peakontorist kirja, millest selgub, et selle eduka ehituskontserni juhid ei näe mõtet investeerida piirilinna uute elamute rajamisse, kirjutab Põhjarannik.

Paistab, nagu tunneks ASi Nordecon elamuarenduse osakonna juhataja Toomas Rell oma läkituse pärast Narva ees mõningast ebamugavust, kuid äri on äri: Rell palub, et linnavalitsus peaks nendega aru ja koostaks siis uue pikaajalise või ? veel parem ? tähtajatu Narva elamuehitusse investeerimise graafiku.

Nordecon ostis 2009. aastal Narva südalinnas Puškini 27 asuva maa koos valmis projekti ja saadud ehituslubadega, ettevõttele läksid üle ka investeerimiskohustused: linnaelanikud ootavad lubatud kõrghoonete ehitust.

Nordecon on endiselt huvitatud Puškini 27 kinnistu arendamisest, ent tahab seejuures vabaneda tähtajalistest kohustustest.

“Omalt poolt oleme valmis andma kinnistu Narva linnale tasuta kasutusse, kui selleks vajadus tekib,” lubas Rell.

Kinnisvarabüroo Domus Kinnisvara Narva piirkonna juht Aleksandr Bogens mõistab ehitajate kartusi ja kõhklusi hästi, sest praegu on vanemate korterite ruutmeetri keskmine hind Narvas umbes 400 eurot, uued korterid aga hakkavad teadaolevalt maksma vähemalt 1500 eurot ruutmeeter.

Loe pikemalt Põhjarannikust.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt