FinanceEstonia saab uue juhi

29. jaanuar 2018, 09:03
Andrus Alber, FinanceEstonia uus juht.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180129/NEWS/180129700/AR/0/AR-180129700.jpg

Finantssektori esindusorganisatsiooni MTÜ FinanceEstonia asub veebruarist juhtima Finora Capitali asutaja ja juhatuse esimees Andrus Alber. Seni finantsklastrit juhtinud Rauno Klettenberg jätkab FinanceEstonia juhatuses.

Alberil on üle 25aastane finantsvaldkonnas töötamise kogemus, nii avalikus kui ka erasektoris. Viimased neli aastat juhtis ta finantsteenuseid pakkuva Finora Capitali tööd. FinanceEstonias on seni tema vedada olnud krediidiandjate töögrupp.

FinanceEstonia koondab 81 liiget. Klastri töö keskendub Eesti finantssektori arendamisele läbi viie fookusvaldkonna tegevuse: kapitaliturud, finantstehnoloogia, rahvusvaheline privaatpangandus, krediidiandjad ja -vahendajad ning ühisrahastus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. January 2018, 09:05

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing