Äripäev • 18. mai 2018 kell 4:21

Tallinna bussijuhid varastasid diislikütust

Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimees Enno Tamm 2013 .a tutvustamas ettevõttele ostetud uusi MANi busse.  Foto: Raul Mee

Pärast seda, kui aprillis vahistati mitu Tallinna Linnatranspordi ASi (TLT) juhtivtöötajat, jätkusid ettevõttes vargused, kirjutab Eesti Päevaleht.

TLT juhatuse esimees Enno Tamm rääkis Eesti Päevalehele, et nad saatsid politseile avalduse, kus on kuupäevade ja kellaaegade kaupa toodud videosalvestiste väljavõtted, kust on näha bussijuhtide diislikütuse vargused.

Varguste ajavahemik, mis lintide läbivaatamisel tuvastati, oli selle aasta 3. aprillist 20. aprillini.Keskkriminaalpolitsei pidas 3. aprillil kinni TLT garaažide asejuhataja Jaanus Vingi, bussiliiklusteenistuse direktori Andres Herkeli, bussiremonditöökodade juhi Hannes Erbseni ja juhatusse kuuluva advokaadibüroo Lextal vandeadvokaadi Alar Urmi. Urmi, Herkelit ja Erbsenit kahtlustatakse riigihangete nõuete rikkumises ja eelise andmises, Vinki kahtlustatakse altkäemaksu võtmises.Loe lähemalt Eesti Päevalehest.

Hetkel kuum