Äripäev • 7. juuni 2018 kell 12:25

Skype'i Eesti arenduskeskus saab uue juhi

Skype.  Foto: EPA

Juulikuust hakkab Microsoftile kuuluva Skype'i Eesti arenduskeskust juhtima Tanel Erm, endine juht Andrus Järg läheb tööle Tallinna Lennujaama.

Erm vastutab Skype’i ja Microsofti ülemaailmse tasuliste kõne- ja sõnumiteenuste arenduse ja operatsioonide ning Tallinna ja Tartu üksuse toimimise eest. Ta alustas ettevõttes tööd 2005. aasta aprillis.

“Lähema 12 kuu jooksul värbame keskusesse juurde 60 inimest, praegu on neist ametikohtadest kolmekümnele avatud konkurss. Uued kompetentsivaldkonnad, kuhu inimesi värvatakse, on seotud Big Data, tehisintellekti, pilveteenuste ja tarkvaraarendussüsteemidega,“ kirjeldas Erm keskuse laienemisplaane. Juunikuu alguses töötas Tallinnas ja Tartus kokku 287 inimest.

Skype Eesti senine juht Andrus Järg asub 1. juulist ametisse Tallinna Lennujaama maapealsete teenuste turu arendusjuhi ametikohale.

Skype Eesti juhtkonnas jätkavad Ermi kõrval kommertsplatvormi arendusjuht Dmitri Mihhailov, personalijuht Merle Liisu Lindma ja pilveteenuste halduse juht Margus Kaur.

Hetkel kuum