Äripäev • 20. juuni 2018
Jaga lugu:

Viljandi rahvas bussiga Lätti sõitma ei kipu

Hansa Bussiliinide katse Viljandist reise Lätti korraldada jäi üürikeseks.  Foto: Sakala/Scanpix

Mullu suvel Hansa Bussiliinide käivitatud Valmiera ja Viljandi vaheline bussiliin ei ole end õigustanud ning ettevõte paneb liini kuu lõpus kinni.

Talvisele madalseisule ei ole loodetud tõusu järgnenud ning prognoositav sõitjate arv on langemas alla kriitilist piiri, seisab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile saadetud avalduses, millega liiniluba üles öeldakse. Liini käigushoidmine ei ole majanduslikult kasulik ning iga väljumine toob kaasa miinuse.

Hansa Bussiliinide avalduses on kasutatud ka juhust ja viidatud, et maakonnasiseste tasuta bussisõitude kehtestamisel ei sõidaks nende kord nädalas väljuva bussiga enam needki inimesed, kes Eesti-siseselt oleks tahtnud liigelda.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum