Äripäev • 28 juuni 2018

Raadiohommik: suvine suhtarvu chill

Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang  Foto: Raul Mee

Reedeses hommikuprogrammis räägime investori ja endise Circle K Eesti finantsdirektori Paavo Siimanniga finantssuhtarvude olulisusest investeerimisideede leidmisel ja hindamisel.

Lähemalt peatume äsja börsidebüüdi teinud Tallinna Sadama aktsial.

Küsimusele, kas kohe-kohe on oodata uut majanduskriisi, aitab vastata SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel. Pensionisüsteemi kitsaskohtadest ja õpetajapalgaga finantsvabaduse saavutamisest räägime Naisinvestorite klubi looja ning Tuleva tulundusühistu kogukonna juhi Kristi Saarega.

Loomulikult ei puudu saatest Indrek Mäe värske jalgpallikommentaar.

Saatejuhid on Birjo Must ja Juhan Lang.Päev jätkub kolme saatega.11.00-12.00 "Kuum tool". Edgar Savisaare kriminaalasja taga seisev juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus soovitab muuta seadust, mis aitab kehva tervise tõttu kohtupidamisest pääseda. Peale selle räägib ta, kuidas aitab ettevõtja Teet Järveti altkäemaksu küsimises süüdijäämine erakorruptsiooni avastada. Saatejuht on Marge Väikenurm.13.00-14.00 "Uus Maa kinnisvarasaade". Saates tehakse kokkuvõte elukondlikul kinnisvaraturul aasta esimesel poolaastal toimunust ja räägitakse sellest, mis lähitulevikus juhtuma hakkab. Saates osalevad Uus Maa partner ja juhatuse esimees Jaanus Laugus ning Uus Maa analüütik Risto Vähi.15.00-16.00 "Kullafond". Miks osad meeskonnad teevad tulemust ja teistel see ei õnnestu ning milliseid inimesi oma tiimi valida? Sellest räägib Kullafondi saates "Kasulik Äripäev" 20 aastat koolitajatööd teinud Margus Alviste. Saatejuht on Rivo Sarapik.

Hetkel kuum