Äripäev • 7. august 2018 kell 7:06

Konkurentsiamet lubas Tapal toasooja hinda langetada

Foto: PantherMedia/Scanpix

Konkurentsiamet rahuldas eelmisel nädalal N.R. Energy taotluse ja lubas ettevõttel kehtestada Tapa võrgupiirkonnas uue piirhinna, mis toob umbes 15protsendilise hinnalanguse.

Konkurentsiameti kooskõlastusel kehtestati Tapa kaugküttepiirkonnas uueks soojusenergia piirhinnaks 59,57 eurot/MWh, vahendas N.R. Energy pressiteates. N.R. Energy ehitas mullu Tapale 3,5 miljoni eurose katlamaja.

1997. aastal asutatud ja Eesti erakapitalil põhinev N.R. Energy varustab soojusenergiaga 23 kaugkütte võrgupiirkonda ja müüb soojusenergiat rohkem kui 30 mehitamata kaug- ja lokaalkatlamajast. Ettevõtte kliendid on kortermajad, eramud, koolid, lasteaiad, spordihooned, tervishoiuasutused, kohalikud omavalitsused, asutused ja ettevõtted.

Hetkel kuum