Mööblimüüja vahetas töökoha oma firma vastu

Tartus Teguri mööblikeskuses mööblikauplust pidava OÜ Linea Sisustus tegevjuht ja omanik Rita Rehand.  Foto: Väinu Rozental
Väinu Rozental • 5 oktoober 2018
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Rita Rehand asutas Tartus oma mööblipoe pärast seda, kui loobus vabatahtlikult senisest töökohast ehk mööblikaupluse juhataja ametist vanema kolleegi kasuks.

Rehand oli jõudnud töötada Viigardi OÜ Tartu mööblikaupluse juhatajana aasta aega, kui ettevõtte omanikud otsustasid Teguri mööblikeskuses asuva kaupluse müügipinda poole võrra vähendada ning ühe töökoha koondada. "Loobusin oma töökohast, et mu vanem kolleeg tööd ei kaotaks," põhjendab Rehand oma tollast otsust.

Möödus neli kuud ja Teguri mööblikeskus pakkus Rehandile võimalust hakata vabanenud pinnal ise mööbliga kauplema. Rehand võttis väljakutse vastu, otsis tarnijad ja avas 2003. aasta augustis Linea mööblikaupluse. Neli ja pool aastat hiljem kolis OÜ Linea Sisustus juht ja omanik Rehand oma mööblipoe sealsamas mööblikeskuses suuremale pinnale, kus tegutsetakse praeguseni.

Rehandi sõnul unistas ta oma ettevõtte loomisest juba õige noorena. "Ettevõte annab sõltumatuse, vabaduse ja võimaluse olla enda aja peremees," toob ta välja ettevõtja eelised. Ilma vähimagi irooniata võiks lisada, et seda võimalust on õbluke Rehand kasutanud täiega – ta on kogu oma vaba aja pühendanud ettevõttele.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt