Rait Kondor • 5. oktoober 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tesla hädade ajal tõstab pead konkurent

Hiina elektriautode tootja NIO on hea näide, kus lähevad kokku Hiina uue põlvkonna internetiettevõtjad, Hiina valitsuse toetus ja Ameerika Ühendriikide finantskeskkonna kaudu kaasatud raha. NIO on panus Hiina suurele trendile. Kas võimalused kaaluvad riskid investori jaoks üles?

Tesla konkurent NIO.  Foto: NIO

2018. aasta 12. septembril tuli oma aktsiatega (õigemini Ameerika aktsiate hoiutähtedega) börsile Hiina elektriautode tootja NIO. See, et NIO tuli aktsiatega börsile Ameerika Ühendriikides, mitte Hiinas, näitab Ühendriikide jätkuvat ülemvõimu aktsiaturgude suuruse puhul, kuid see, et USA turule tuli just Hiina elektriautode tootja, näitab selle valdkonna pöörast arengut Hiinas.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt