Liis Treimann • 29. oktoober 2018 kell 14:44

Sõõrumaa ja Kallas avasid Viimsis spordikeskuse

Foto: Liis Treimann

Täna avati Haabneemes pidulikult üle 11 000 ruutmeetri suurune Karulaugu Spordikeskus.

Avamispeol esinesid sõnavõtuga Eesti Olümpiakomitee president ja spordikeskuse erainvestor Urmas Sõõrumaa, Viimsi vallavanem Siim Kallas ja Mapri Ehituse esindaja Tarmo Roos. Avamispeost võtsid teiste seas osa Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim, Eesti Artroskoopia ja Sporditraumatoloogia Seltsi president Mihkel Mardna, Golden Dance Clubi peatreener ja tuntud võistlustantsija Martin Parmas koos lauljannast elukaaslase Gerli Padariga.

Karulaugu Spordikeskuses tegutsevad teiste seas Tondi Tennisekeskus, US Tenniseakadeemia, Golden Club Fitnessklubi ning Golden Dance Club. Hoone ehitus algas eelmise aasta septembris Viimsi valla ja erasektori ühisprojektina.

Hetkel kuum