Äripäev • 10. juuni 2019 kell 9:21
Uudised
Ainult tellijale

Kuusik nõuab hüvitist, Helme oli valuraha poolt

Siseminister Mart Helme ütles juba valitsuse esimesel pressikonverentsil mai alguses, et ööpäeva ministriametis olnud väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Marti Kuusik oleks väärinud lahkumise eest hüvitist, ehkki tal seadusega selleks õigust ei olnud.

Siseminister Mart Helme hinnangul on ametist lahkunud väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Marti Kuusikule meedia liiga teinud ning lahkumise eest oleks ta väärinud hüvitist.  Foto: Liis Treimann

Kõigest poolteist päeva ministriametis olnud Marti Kuusik jäi riigikantselei otsusel kopsakast hüvitisest ilma, ent sellega ta ei nõustu, vaid pöördus kohtusse, kirjutab Delfi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum