Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Valitsus: ilma Nordicata kaoksid Tallinna püsiühendused

Valitsus ei usu, et Nordica müügist Eestis midagi paremaks läheks.  Foto: LIIS TREIMANN

Nordica plaan lõpetada oma nime alt lendamine on eesmärgipärane, riigifirma täielik likvideerimine või müümine seaks valitsuskoalitsiooni liikmete hinnangul ohtu Tallinnast lähtuvate otsereiside mitmekesisuse.

Küsimusele, kas lennufirma müümine ei oleks otstarbekam, kui selle hoidmine mingi alltöövõtjana, vastas peaminister Jüri Ratas valitsuse pressikonverentsil, et tuleb olla ettevaatlik väga konkreetsete väidete või eelistuste välja ütlemisega.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum