Uudised
Ainult tellijale

Gunnar Kobin – juht, kes põletab tundlikuma loomu kiirelt läbi

Ambitsioonikas, keskmisest konfliktsem, golfifänn ja suurepärase oskusega endale head boonused välja kaubelda – selliselt kõlab kirjeldus Nordica uut juhti Gunnar Kobinit iseloomustanud inimestelt, kes on temaga koos töötanud.

Gunnar Kobinit nimetatakse ülimalt ambitsioonika loomuga inimeseks. Paraku käib sellise loomuga inimestega kaasas ka sagedasem võimalus kellegagi konflikti sattuda, ütles Kobiniga koos töötanud ettevõtja Guido Pärnits.  Foto: Andres Haabu

Ülemiste Keskuse juhil, ettevõtjal Guido Pärnitsal on meeles üks seik ajast, mil ta töötas Kobiniga koos Ülemiste Citys. „Firmades on omanikud ja tegevjuht. Kobin oli Ülemiste City tegevjuht. Ühel päeval toimus üks regulaarne koosolek, kus osalesid tegevtöötajad. Ootamatult läks koosolekule ka ettevõtte omanik. Siis Gunnar keeras üle õla tema poole ja küsis: „Miks sa minu firma koosolekule tulid?,“ meenutas Pärnits.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum