Uudised
Ainult tellijale

Suur käsitööõlle ülevaade: pioneer võitleb kahjumiga, uustulnuk purustab rekordeid

Eesti väikepruulijate tulemused näitavad vastakaid ja ka õpetlikke tulemusi – turu pioneer maadleb miinuses ja kaasab uusi omanikke ning raha, hiljem turule jõudnud tootjad aga naudivad välisturgude toel rekordilisi aastaid.

Õllenaudi omanik Urmas Roots võttis eelmisel aastal omanikeringi uued tippjuhid Carlsbergilt Ukrainast.  Foto: Liis Treimann

Eestis esimesi käsitööõllesid turule toonud Õllenaut on viimased paar aastat võidelnud kahjumiga, mullu jätkas kolmandat aastat kahanemist käive. Valdkonna üks pioneer on praegu käibelt kümme korda väiksem kui hiljem turule tulnud ja nüüd selle liidriks kerkinud Põhjala.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum