Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Kuidas Markus Villig kohtas Bill Gatesi juures Warren Buffettit

Markus Villig täna investeerimisfestivalil.  Foto: Andres Haabu

Bolti asutaja Markus Villig rääkis laupäeval investeerimisfestivalil ettevõtte sünnist ja suurest kasvust, mis on viinud firma omanikud tasemeni, kus küllakutse laekub Microsofti asutaja Bill Gatesilt isiklikult.

Bolti suureks firmaks kasvamise teekond on täis värvikaid õppetunde ja raskeid otsuseid. Sealhulgas ütlesid Bolti asutajad vahepeal ära 100 miljonist dollarist, millega neilt sooviti ettevõte ära osta.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum