• Jaga lugu:

  Transferwise värbas endise Netflixi tippjuhi

  TransferWise´i kontori avamine Baltika kvartalisFoto: Eiko Kink

  TransferWise'i nõukoguga liituvad rahvusvahelise maksetefirma Adyen finantsjuht Ingo Uytdehaage ja endine Netflixi finantsjuht David Wells. Ettevõtte teatel ei suurenda see samm küll nõukogu mitmekesisust.

  Uytdehaage hakkab juhtima nõukogu auditi- ja riskikomiteed, vahendas Reuters. Varasemast on nõukogus ettevõtte asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus ja kaks investorit - Alex Rampell Andreessen Horowitzist ja Roger Ehrenberg IA Venturesist.
  Kristo Käärmann nentis, et kahe mehe palkamisega ei muutu nõukogu rohkem mitmekesiseks. "Tulevikus laiendame nõukogu ja oleme pühendunud selle raames mitmekesisuse suurendamisele," rääkis ta.
  TransferWise plaanib järgmise aasta jooksul palgata ligi 750 inimest.
  Mais teatas rahavahendusfirma, et kaasab investoritelt 292 miljonit dollarit, mille eest müüvad osakuid töötajad ning senised investorid. Pardale tulevatest tippfondidest kaks on ka Uberi investorid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.