Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Kaevikusõda hoiab legendaarset Otepää hotelli varemeis

Otepääl 2016. aasta jaanuaris põlenud hotell Bernhard hävis 70 protsendi ulatuses. Hoone omanik Madis Mutso on võtnud eesmärgiks hotell taastada, kuid selleks vajalikku 2,3 miljonit eurot ootab ta endiselt käimasolevast kohtuvaidlusest Seesami kindlustusseltsiga.   Foto: Andras Kralla

Jaanuaris möödub Pühajärve läheduses asunud Bernhardi hotelli põlengust neli aastat, kuid tuleroaks langenud majutusasutuse omanik Madis Mutso ja Seesami kindlustusselts veavad endiselt kohtus vägikaigast.

Osapooled süüdistavad teineteist tunnistajate mõjutamises ning valeandmete levitamises.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum