• Jaga lugu:

    Sünnipäevasaade paljastab kogu tõe Äripäeva raadiost

    Osa Äripäeva raadio toimetusest - muusikajuht-toimetaja Andres Panksepp (vasakul), saatejuht-toimetaja Rivo Sarapik ja Äripäeva raadio juht Birjo Must. Fotolt on puudu saatejuhid-toimetajad Priit Pokk ja Kaisa Gabral.Foto: Andras Kralla

    Sel nädalal teist sünnipäeva tähistav Äripäeva raadio sai aluse läbi juhuse ning jaama käivitumine rippus juuksekarva otsas. Miks see nii oli ja teistest põnevatest lugudest ning kokkusattumustest Äripäeva raadio käivitumisest saab kuulata sünnipäeva erisaatest, mis jõuab eetrisse täna pärast kella 13 uudiseid Äripäeva toimetusest.

    Sel puhul astuvad mikrofoni ette Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, kes ideed ja äriplaani oma raadiojaamast Äripäeva omanike ees kaitsema pidi. Seni teadmata on aga tõsiasi, et raadio käivitumine kaks aastat tagasi käis üle noatera.
    Samuti oli raadio sünni juures oli määrav roll ka suurärimehel, Tallinki suuromanikul Ain Hanschmidtil, kes tuleb saatesse rääkima, millega jaam teda võlus ja mida ta kuulajana eetrist ootab.
    Kui seni levis raadio Tallinnas ja Harjumaal, siis sellest sügisest saab saateid kuulata ka Ida-Virumaal, Tartus, Pärnus, Läänemaal ja Saaremaal. Leviala laienemine tähendab ka muutusi saadete sisus ja kavasse lisanduvaid uusi teemasid ning valdkondi.
    Millised saated eetrisse jõuavad ja milliseid uudiseid veel raadiotoimetuselt oodata on, sellest räägib saates Äripäeva raadio juht Birjo Must.
    Pikaaegse raadiokogemusega, jaama käivitada aidanud Äripäeva reklaamijuht Priit Jõgi aga annab otsesaates ülevaate sellest, kus suunas areneb podcast'ide maailm ja saadete järelkuulamine.

    Raadio ettevõtlikule inimesele

    Aktiivsele ja ettevõtlikule inimesele suunatud Äripäeva raadiojaam alustas tööd 4. septembril 2017 ja levib praegu Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 92,4 MHz.

    Igakuiselt on raadio eetris üle neljakümne saate erinevate ärivaldkondade kohta. Lisaks äratab kuulajaid iga tööpäeva hommikul kolm tundi kestev hommikuprogramm, mille fookuses on päevakajalised majandusteemad ning persoonid. Saadete juhtimisse ja toimetamisse on kaasatud kümned kogenud majandusajakirjanikud ja kaasautorid.

    Kõik Äripäeva raadio saated on järelekuulatavad ka veebilehel raadio.aripaev.ee, kuhu lisandub iga päev viis saadet.

    Alates novembrist levib Äripäeva raadio üle Eesti järgmistel sagedustel: Tallinn ja Harjumaa 92,4 MHz, Tartu 97,7 MHz, Pärnu 91,9 MHz, Haapsalu 96,0 MHz, Saaremaa 101,7 MHz ja Ida-Virumaa 94,6 MHz.

    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.