Uudised
Ainult tellijale

Süüalusest advokaat lõi “sajandi maffiaprotsessi" ajakava sassi

Kuritegeliku organisatsiooni juhtimises süüdistatava hotelli- ja restoraniärimehe Pavel Gammeri vahistamise aeg pikeneb istungite edasilükkumise tõttu. Pildil (vasakult) Pavel Gammer ja tema kaitsja Daniil Savitski.   Foto: Andras Kralla / Äripaev

Kohtupidamine kuritegeliku ühenduse juhtimises süüdistatavate hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri üle lükkus edasi, sest vandeadvokaat Viktor Särgava loobus ootamatult oma kaitsjast.

Harju maakohtu saal oli täna rahvast pilgeni täis. Hirve ja Gammeri üle peetavale kriminaalasja avaistungile oli kogunenud üle kahekümne kaitsja, sama palju oli kohal süüdistatavaid. Viimaste seas ilmus süüpinki ka kurikuulus pankrotimeister Hando Hanschmidt.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum