Äripäev • 23. september 2019 kell 12:32
Uudised
Ainult tellijale

Balti aadlike järeltulijad utsitavad Eesti koolides IT-haridust

Veebikaubanduse ettevõtja ja omanimelise fondi juht Nikolai Riesenkampff koos isa Joachim Riesenkampffiga Tallinnas.  Foto: Riesenkampff Stiftung

Eestis aastasadu tegutsenud Riesenkampffide ja Maydellide aadlisuguvõsade järeltulijad lõid Riesenkampffi fondi, mis pakub koos Eesti tehnoloogiafirmadega koolides IT-hariduse programmi, kirjutab ITuudised.ee.

Septembris alustas Kadrioru Saksa Gümnaasiumis, Tallinna Ühisgümnaasiumis ja Mustamäe Gümnaasiumis digitoodete arendusprogramm Codesters.club, mille missioon on jagada keskkooliõpilastele tulevikukindlat tehnoloogiaharidust. Projekti toetavad Taltech, SAP, Microsofti Eesti arenduskeskus ning Bolt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum