Äripäev • 23 september 2019
Uudised
Ainult tellijale

Balti aadlike järeltulijad utsitavad Eesti koolides IT-haridust

Veebikaubanduse ettevõtja ja omanimelise fondi juht Nikolai Riesenkampff koos isa Joachim Riesenkampffiga Tallinnas.  Foto: Riesenkampff Stiftung

Eestis aastasadu tegutsenud Riesenkampffide ja Maydellide aadlisuguvõsade järeltulijad lõid Riesenkampffi fondi, mis pakub koos Eesti tehnoloogiafirmadega koolides IT-hariduse programmi, kirjutab ITuudised.ee.

Septembris alustas Kadrioru Saksa Gümnaasiumis, Tallinna Ühisgümnaasiumis ja Mustamäe Gümnaasiumis digitoodete arendusprogramm Codesters.club, mille missioon on jagada keskkooliõpilastele tulevikukindlat tehnoloogiaharidust. Projekti toetavad Taltech, SAP, Microsofti Eesti arenduskeskus ning Bolt.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum