Allan Rajavee • 9. oktoober 2019 kell 16:02
Uudised
Ainult tellijale

Eksport USAsse pole "tee ise" projekt

EASi USA ekspordinõuniku James S. Yorki sõnul on Ühendriikide turule kauba saatmine keeruline protsess, kuid ekspordivahemeeste abil on kõik tõkked ületatavad.   Foto: Liis Treimann

Kuigi USA äritavad ja keeruline tollibürokraatia võivad Eesti ettevõtjatele olla võõrad, on ekspordivahendajate abil siiski võimalik leida kõigil siinsetel eksportijatel enda toodangule Ühendriikides turgu, kinnitas EASi USA ekspordinõunik James S. York.

"Eesti ettevõtjatel peaks olema rohkem enesekindlust," ütles alates tänavu juulist USAs turgu otsivaid Eesti ettevõtjad EASis nõustav James S. York. Teisalt tunnistas York, et ainult enesekindlus läbi USA kaubandusbürokraatia ja tollikadalipu ei vii. Sestap on edukaks ekspordiks ja müügitööks vaja USA tingimusi tundvaid partnereid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum