Äripäev • 8. november 2019 kell 11:36
Uudised
Ainult tellijale

Helme seisab Järviku toetuseks

Hiljuti IT- ja väliskaubanduse ministri taandumisega nõustuma pidanud EKRE skandaalidesse sattunud maaeluministrit ohverdada ei kavatse  Foto: Liis Treimann

Listeeriaskandaali järel nõuniku huvide konflikti uurimise tõttu uuesti skandaali sattunud maaeluministrile Mart Järvikut esitab opositsioon järjepanu tagasiastumise nõudeid, erakonnakaaslane ja rahandusminister Martin Helme andis märku, et kiiret tagasiastumist oodata ei ole.

"Meie seisame oma ministri taga reservatsioonideta. Järviku tagandamine või tagasi kutsumine ei tule kõne allagi. Kui tema nõunikud on andnud talle halba nõu, siis tuleb läbi arutada nende nõunike sobivus, kuid ministrit see ei kõiguta," ütles Martin Helme sotsiaalmeedia vahendusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum