Eliisa Matsalu • 7 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Kaljulaid: on kaks asja, mida opositsioon enam teha ei tohiks

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna värske juhi Raimond Kaljulaidi sõnul oleksid opositsioonierakonnad edukamad, kui nad kogu aeg ainult EKREst ei räägiks. Isiklikult väldiks ta konservatiivse erakonnaga koostööd ka Tallinna tasandil.

SDE Tallinna piirkonna juhiks valitud Raimond Kaljulaid (punases) usub, et sotsidest võiks saada Tallinna populaarseim erakond.  Foto: Liis Treimann

Tegelikult ei tahaks Raimond Kaljulaid üldse hea meelega EKREst rääkida. Terve intervjuu ajal Äripäeva raadio hommikuprogrammis vältis ta hoolikalt konservatiivse erakonna nime nimetamast, nagu võlurid „Harry Potteri“ raamatutes hoidusid Voldemorti nime suhu võtmisest.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum