Äripäev • 6. aprill 2020 kell 15:10
Uudised
Ainult tellijale

Raadiohommikus: kui hästi on eestlased end koroonakriisis üleval pidanud?

Tallinn piiras märtsi lõpus ligipääsu avalikele mängu- ja spordiväljakutele, et vähendada nakkusriski avalikus linnaruumis.  Foto: Andras Kralla

Teisipäevases raadiohommikus küsime keemiku, ettevõtja ja endise parlamendiliikme Marek Strandbergi käest, mis sai koroonakriisi ohjamises tehtud õigesti, mis valesti ja kui hästi eestlased end kriisis ülal on pidanud.

Nimelt kutsus Strandberg märtsi alguses, kui Eestis oli tuvastatud vaid üks koroonaviirusesse nakatunu ning riigis eriolukorra väljakuulutamiseni jäi veel ligi kaks nädalat, koos Katrin Idlaga üles aega kaotamata koju jääma, et füüsiliste kontaktide hulk miinimumi viia ja haiguse laialdane levik ära hoida.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum