Kristel Härma • 14. aprill kell 9:55
Uudised
Ainult tellijale

KredExi piirmäärad tõusevad oluliselt

Bolt tõstatas probleemi, et 5 miljoni euro suurusest KredExi käenduse piirmäärast ei piisa 50 miljoni euro laenamiseks.  Foto: Liis Treimann

50 miljonit eurot laenu vajava Bolti tõstatatud probleem KredExi käenduse piiride puhul võib saada lahenduse, kui piirmäär 5 miljonit eurot peaks lähinädalatel oluliselt tõusma.

Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Kaimar Karu kommenteeris Facebookis, et KredExi käenduse piirmäära tõstmise otsus on juba tehtud. KredExi kommunikatsioonijuhi Joonas Kerge kinnitusel suurendavad nad käenduste maksimumsummat lähinädalatel oluliselt, kuid summad sõltuvad sellest, kui palju KredExile raha eraldatakse. "Saab näha, milline on turunõudlus ja kui palju KredExile raha eraldatakse. Saame käendusi väljastada meile eraldatud/eraldatavate summade piires,“ selgitas Kerge.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum