Viivika Rõuk • 26. juuli 2020 kell 8:58
Uudised
Ainult tellijale

Nädala lood: ettevõtjad on pinge all, kannatus katkeb kiiremini

Ida-Virumaal Toila vallas tegutseva Geos Nordicu juht Konstantin Borisov leiab, et see on kahtlane, kuidas Extery on Tallinna linna ametnike esimene valik. Isegi kui Extery hind läheb Borisovi silmis üle võlli.  Foto: Andras Kralla

Koroonakriis on ettevõtted pinge alla pannud ja enda huvide eest seistakse varasemast veel teravamalt, näitab hulk selle nädala Äripäeva artikleid.

Nii ei jäta näiteks välimööbli tootja enda teada, et tema meelest on veider, kuidas pealinnas kipub kõik tööd endale saama ainult üks ettevõte. Kui mujal Eestis õnnestub tal teinekord ikka hankeid võita, siis Tallinnas on asi tema sõnul lootusetu. Mõned konkurendid on otsustanud pealinnas töödele pretendeerimisest üldse loobuda: nagunii ei saa. Võidukas ettevõtja ise ütleb, et teistel tuleks tööd paremini teha, küll siis ka edu saavutaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum