Alyona Stadnik • 31. juuli kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Janek Pohla võitleb partneriks võetud fondiga elutöö pärast

Janek Pohla  Foto: Liis Treimann

Eduka spordivarustuse tootja Tahe Outdoorsi asutaja Janek Pohla peab ettevõttesse partneriks võetud erakapitalifondi vastu tulist kohtulahingut.

Kui Soome erakapitalifond KJK Sports ja Tahe Outdoor eelmisel aastal käed lõid, siis esialgu koostöö laabus. Isegi nii palju, et Janek Pohla otsustas uuele partnerile usaldada enamusosaluse: esialgu kokku lepitud 50protsendine osalus muutus varsti 80 protsendiks ja Pohla jäi vähemusosanikuks. Varsti muutus kõik. KJK esindaja korraldas ootamatult nõukogu koosoleku, mille eesmärk oli Janek Pohla sõnul tema taandamine ettevõtte juhatusest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum