foundME • 30. juuli kell 7:14
Uudised
Ainult tellijale

Tera Ventures sai Jaapani suurettevõttelt 2 miljoni euro suuruse rahasüsti

Tera Ventures meeskond. Esireas vasakult operatsioonide ja kommunikatsioonijuht Helis Lipping, analüütik Enrique Sarap ja partner Andrus Oks; seisavad partner Stanislav Ivanov ja partner James McDougall.  Foto: Tera Ventures

Eesti tehnoloogiasektori investeerimisfirma Tera Ventures´i poolt juhitav riskikapitalifond Tera Ventures Fund II kaasas Jaapani ühelt suuremalt ettevõttelt Itochu Corporation investeeringuna 2 miljonit eurot.

„Tera Ventures’i fondi tehtud investeeringuga panustame järgmise põlvkonna äritegevusse ning aitame kaasa kogu maailma muutvale digiarengule. Meie eesmärk läbi Tera Ventures Fund II on teha koostööd paljutõotavate idufirmadega Balti- ja Põhjamaades, et käivitada uusi teenuseid nii Jaapanis kui mujal maailmas,“ lausus Itochu Europe IKT ja finantsäri valdkonna juht Akito Nozawa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum