Äripäev • 6. august kell 16:59

Raadiohommikus: uue poliitilise jõu tulek ja Tallinki tulevik

Pildil on Paavo Nõgene. Pilt on tehtud Investor Toomase konverentsil, aastal 2018.  Foto: Raul Mee

Tallink Grupp avaldas neljapäeval oma teise kvartali majandustulemused, millest vaatab vastu 27 miljonit eurot kahjumit, kuid lootust annab positiivne rahavoog. Tulemusi tuleb stuudiosse kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene.

Paavo Nõgeselt uurime, kuidas läheb Tallinkil võrreldes teiste Läänemerel tegutsevate laevandusettevõtetega, aga püüame ka aru saada, kuidas on läinud teises kvartalis avatud Burger Kingidel ning kas laevafirmalt võib järgmisel aastal oodata mingisugustki dividendi.

Eesti poliitilisele maastikule on tekkimas uus jõud – Vabaerakonna ja Elurikkuse erakonna ühinemisel loodud Eesti Tulevikuerakond (TULE). Mida teeb uus erakond paremini, millist alternatiivi valijatele pakutakse ning millised on TULE ambitsioonid tuleva aasta kohalikeks valimisteks, räägib tänase Vabaerakonna juhatuse liige Heiki Lill.

Juttu tuleb ka Eesti telekomiturust, muu hulgas sellest, miks peab Eesti tarbija kehvema teenuse eest maksma võrreldes Rootsi tarbijaga kõrgemat hinda. Telekomituru seisu kommenteerib stuudios Tele2 Eesti juhatuse liige ja müügidirektor Aare Uusjärv.

Hommikuprogrammi veavad Indrek Mäe ja Rivo Sarapik.

Päev jätkub kolme saatega

11.00-12.00 "Kuum tool". Külas on mullu aasta parimaks juhiks valitud, sel aastal Margus Linnamäe firma Apollo grupp juhi kohalt lahkunud Jaanus Vihand. Seejärel ligi 30 tööpakkumist saanud Vihand räägib idufirmast Aurora Solutions, mida hakkab ükssarvikuks kasvatama. Saatejuht on Marge Väikenurm.

13.00-14.00 "Digiturunduse praktikum". Kuidas analüütika ja lojaalsusprogrammid enda kasuks tööle panna?

Saates on külas analüütikaettevõtte Newbase asutaja ja turundusanalüütika konsultant Raul Leppik, kes räägib, kuidas mõõte, inimesi segmenteerida, lojaalsusprogrammi teha ning kuidas seeläbi ettevõtte tulemusi parandada.

Saadet juhib Priit Kallas Dreamgrow Digitalist.

15.00-16.00 "Kullafond". Täna kuuleme Äripäeva raadio kullafondi kuuluvat saadet, kus Astri Grupi nõukogu liige Silver Hage ja Colliers Internationali partner Margus Tinno arutlevad selle üle, kas kaubanduskeskused peaksid tundma muret e-kaubanduse arengu pärast ning kuidas on mõlemal võimalik edukalt toimetada.

Vestlust juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.

Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.

Hetkel kuum