Pille Ivask • 13. august kell 8:09
Uudised
Ainult tellijale

KredExi lahkuv juht koroonameetmetest: kaotati palju aega

KredExit pikaajaliselt juhtinud ning oktoobris ametist lahkuv Lehar Kütt lausus Porto Francole laenu andmises osas, et see pole nende otsus, vaid seda otsustas ikkagi valitsus. Oma arvamuse väljendamisel jäi ta ettevaatlikuks. “Minu sõna siin ei tähenda midagi."  Foto: Andras Kralla

KredExi juhi kohalt oktoobris lahkuv Lehar Kütt näeb selle toimimise juures puudujääke, kuid jääb nende kirjeldamises napisõnaliseks.

Täna saatis KredEx välja pressiteate, et alates 2008. aastast KredExis töötanud ja viimased viis aastat seda juhtinud Lehar Kütt lahkub ametist. Kütt põhjendas lahkumist erinevate nägemustega Kredexi rolli ja tegevuspõhimõtete osas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum