Kristel Härma • 28. oktoober 2020 kell 15:42
Uudised
Ainult tellijale

Sulanud käibega Lenne: ei ole riiki, kus oleks rõivatööstusel kerge

Lasterõivatootja Lenne ühe omaniku Meeli Leemani (paremal) strateegia on lihtsalt rahulikult võtta ja raske aeg üle elada.  Foto: Andras Kralla

Kehvad talved ja Ukraina sõja mõjud sulatasid laste õueriiete tootja Lenne käivet eelmisel aastal rohkem kui 2 miljoni võrra, kõige tipuks veel koroonakriis, mis ei teinud poodide sulgemisega ühegi rõivatootja elu kergemaks.

"Seisame vapralt raskustele vastu!" ütles Lenne üks omanikke Meeli Leeman mulluse ja tänavuse languse kohta. Eelmisel aastal kahanes ettevõtte müügikäive üle 2,2 miljoni euro, 14,4 miljonile eurole. Ettevõtte ärikasum vähenes pea 950 000 euro võrra, 1,6 miljonile eurole. Leemani sõnul jätkub langus ka sel aastal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum