Ken Rohelaan • 29. oktoober 2020 kell 15:36
Uudised
Ainult tellijale

Eesti eksport ei ole surnud

Jalatseid tootva Samelini juht Leida Kikka tunnetab koroonapandeemia piirangutest tulenevaid mõjusid, ent läheb optimistlikult edasi ettevõtte arendamisega ja lubab seadmetesse ja toodetesse investeerida.  Foto: Liis Treimann

Koroonakriisis kokku kuivanud Eesti eksport ei ole siiski surnud – ettevõtjad otsivad endiselt võimalusi areneda ja kasvada ning nii mõndagi saadab edu, selgus ekspordikonverentsilt „Made in Estonia“.

Erinevatelt eelnevatest aastatest tegid korraldajad konverentsi sel korral hübriidina ehk lisaks kohal viibinud osalejatele tekitati ka mitu videosilda. Sarnane muster levib eksportivate ettevõtete müügitöös, kus koroonaviiruse levikust tingitud piirangute tõttu ei saa enam nii palju reisida ja klientidega näost näkku kohtuda. See aga sunnib ettevõtjaid kas kiirendama seniseid digitaalseid arenguid või lähenema täiesti uuest vaatepunktist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum