foundME • 24. november 2020 kell 10:26
Uudised
Ainult tellijale

Finantsidu Modularbank sai nimeka koostööpartneri

Modularbanki kaasasutajad, tegevjuht Vilve Vene ja juhatuse liige Rivo Uibo.  Foto: Sandra Palm

Pangandusplatvorm Modularbank, mis võimaldab nii pankadel ja finantsasutustel kui ka näiteks jaemüügi-, telekommunikatsiooni- ja telemeditsiiniettevõtetel tulla välja kliendikesksete finantslahendustega, teatas täna koostöölepingu sõlmimisest Euroopa juhtiva kaardiprotsessori Nets tütarettevõttega Eestis.

Koostöö Nets Eestiga võimaldab Modularbankil, mis on tehnoloogiaettevõtte Icefire asutajate ja endiste juhtide uus start-up, laiendada oma platvormi haaret. Netsi võimaluste integreerimisel saavad idufirma kliendid lisaks kaardihaldussüsteemile ka ligipääsu kaardivõrkudele ning võimekuse organiseerida kaartide tootmist ja kaardi andmete töötlemist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum