Eliisa Matsalu • 15. detsember 2020 kell 14:46
Uudised
Ainult tellijale

Suur ülevaade: nii näeb välja Eesti Covid-19 vaktsineerimiskava

Sotsiaalminister Tanel Kiige sõnul püüab Eesti saada koroonavaktsiini esimese tarnega võimalikult palju vaktsiine. Veel pole aga kindel, kui suur esimene tarne olema saab.   Foto: Liis Treimann

Valitsus kinnitas täna COVID-19 vaktsineerimiskava. Avalikkusele tutvustasid kava täna pärastlõunal sotsiaalminister Tanel Kiik, terviseala asekantsler Maris Jesse, immunoprofülaktika ekspertkomisjoni liige ja perearst dr Marje Oona ning ravimiameti bioloogiliste preparaatide osakonna juhataja Triin Suvi.

Tanel Kiige sõnul on eesmärk pakkuda tasuta vaktsiini kõikidele inimestele, kes seda soovivad, kuid vaktsineerimist alustatakse riskirühmadest ehk tervishoiutöötajatest, hooldekodude elanikest ja töötajatest. Veel oodatakse kindlaid kuupäevi, millal vaktsiin Eestisse jõuab ja kui suur saab olema vaktsiini esimene tarne.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum