Allan Rajavee • 16. detsember 2020 kell 7:08
Uudised
Ainult tellijale

E-residentsuse endised juhid ehitavad Kesk-Ameerikas e-valitsemise platvormi

Ott Vatteri sõnul on praegu investorite huvi Hondurase vabamajandustsooni vastu väike, kuna piirkonnas puudub usaldusväärne õigus- ja kohtusüsteem. Eestlased on kutsutud seda probleemi lahendama.   Foto: Liis Treimann

E-residentsuse programmi endised juhid kaasati rahvusvahelisse ekspertide gruppi, mis ehitab Kesk-Ameerikasse Kariibi mere saarte hulka kuuluvale Roatánile innovatiivset majandusarengu keskust.

E-residentsuse endine tegevjuht Ott Vatter ja endine tootejuht Silver Siniavski juhivad oma ettevõtte Vertikal Digitali kaudu Eestist Hondurasele rajatava tuleviku ambitsioonikaima vabamajandustsooni e-valitsemise platvormi arendamist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum