Uudised
Ainult tellijale

Milline on ärimeeste dividendide saatus: ära ei ole söönud ja uut kasukat pole ka ostnud

Kuidas on lood Patarei merekindlusega? „Kui selle aasta veebruaris RKASiga ostu-müügilepingu sõlmisime, olid meil plaanid ja mitu potentsiaalset hotellioperaatorit, siis nüüd ei taha keegi sellest enam kuuldagi,“ rääkis ärimees Urmas Sõõrumaa.  Foto: Liis Treimann

Mitmed sel aastal Äripäeva Dividendide TOPis kõrgel kohal olevat ettevõtjad avaldavad, kuhu nad firmadest välja võetud omanikutulu investeerisid, ja paljud neist annavad soovitusi, kuhu praegu panna oma vaba raha, neist enamik eelistab kinnisvara.

Samas näiteks põllumajandusmasinate tootja Palmse Metall omanik Bert Sild soovitab suunata raha kolmandasse pensionisambasse. „Assa pagan!“ ütles Sild, kuuldes, et asub edetabelis 212. kohal, kuhu ta maandus, sest võttis Palmse Metallist 315 000 eurot dividende. „Esimese hooga tahaks nalja teha, et ostsin sinihallitusjuustu või käisin restoranis,“ vastas Sild küsimusele, mis teenitud rahast edasi sai.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum