Artikkel

    Valitsus kiitis heaks plaani, kuidas võidelda koroonaga

    Tanel Kiige (paremal) juhitava sotsiaalministeeriumi plaani kiitis heaks valitsus eile õhtul.Foto: Liis Treimann

    Valitsus kiitis heaks plaani, kuidas edaspidi pidurdada COVID-19 haiguse levikut, tagada tervishoiusüsteemi toimepidevus ja naasta ühiskonna tavapärase toimimise juurde.

    Sotsiaalministeeriumi eestvedamisel koostatud tervisesüsteemi plaani kiitis valitsuskabinet heaks eile õhtul. Sotsiaalminister Tanel Kiik ütles plaani kohta, et tervishoiusüsteemi keskne eesmärk on tagada tervishoiuteenuste kättesaadavus nii COVID-19 patsientidele kui ka kõigile teistele abivajajatele ning COVID-19 vastase vaktsineerimise võimaldamine Eesti elanikkonnale.
  • Hetkel kuum
Kai Realo: riigi konkurentsivõime ei teki üleöö, ka majandust tuleb juhtida
Eesti majanduse jätkuvalt halvenev konkurentsivõime ja kestev majanduslangus kõnelevad sellest, et peame riigina majanduse konkurentsivõime tugevdamise fookusesse võtma, kirjutab Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine Kai Realo.
Eesti majanduse jätkuvalt halvenev konkurentsivõime ja kestev majanduslangus kõnelevad sellest, et peame riigina majanduse konkurentsivõime tugevdamise fookusesse võtma, kirjutab Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine Kai Realo.
Rahagurude välimääraja: keda usaldada? Vaata suurest tabelist, kes mis hinnaga nõu jagab!
Kust rahatarkust ammutada, kui on soov oma finantsiline tulevik kindlustada? Üksi alati kaugele ei jõua, seega investeerimise ja laiemas mõistes rahatarkuse puhul saab appi võtta kogenud investorid, kel igaühel oma stiil ja nišš. Teeme asja selgeks!
Kust rahatarkust ammutada, kui on soov oma finantsiline tulevik kindlustada? Üksi alati kaugele ei jõua, seega investeerimise ja laiemas mõistes rahatarkuse puhul saab appi võtta kogenud investorid, kel igaühel oma stiil ja nišš. Teeme asja selgeks!
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Külm kaup püsib tänavu endiselt kuum: jäätisetootja tegi mais rekordkäibe
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Pannkoogimeistrid uuendavad kasvuretsepti: tuleb Eestist väljas ise äri püsti panna
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Esinemine on alati ebamugav. Kolm nippi, mis annavad publiku ees julgust juurde
Esinemine on meie jaoks alati kriisiolukord. Me ei saa muuta seda, et esinemine on ebamugav ja riskantne, aga me saame väga hästi valmistuda selleks, et meie ebamugavus ei segaks publikut.
Esinemine on meie jaoks alati kriisiolukord. Me ei saa muuta seda, et esinemine on ebamugav ja riskantne, aga me saame väga hästi valmistuda selleks, et meie ebamugavus ei segaks publikut.
Neste lahkus Rohetiigrist. Vastastikku jagatakse teravaid süüdistusi
Neste teatas, et lahkub Rohetiigrist, sest ei pea transpordi teekaardi koostamise protsessi läbipaistvaks ega teaduspõhiseks. Rohetiiger pole süüdistusega nõus ja heidab Nestele ette vähest panust teekaardi loomisesse, kirjutab kestlikkusuudised.ee.
Neste teatas, et lahkub Rohetiigrist, sest ei pea transpordi teekaardi koostamise protsessi läbipaistvaks ega teaduspõhiseks. Rohetiiger pole süüdistusega nõus ja heidab Nestele ette vähest panust teekaardi loomisesse, kirjutab kestlikkusuudised.ee.
Maailma autohiidudele tootev firma tegi käiberekordi. „Mis siin öelda, eks ikka tuleb rahul olla“
Mainekatele Euroopa autotööstustele allhankeid tegev Mistra-Autex lõpetas eelmise aasta rekordkasumiga ning ületas endagi ootusi. Sel aastal loodab ettevõte edu enam-vähem korrata.
Mainekatele Euroopa autotööstustele allhankeid tegev Mistra-Autex lõpetas eelmise aasta rekordkasumiga ning ületas endagi ootusi. Sel aastal loodab ettevõte edu enam-vähem korrata.
Euroopa valvekoer: uue gaasikriisi eel tuleb lahendada mitu probleemi
Kui Euroopa Liit tahab olla täielikult valmis uueks gaasikriisiks, siis tuleb lahendada mitu olulist probleemi, teatas Euroopa Kontrollikoda.
Kui Euroopa Liit tahab olla täielikult valmis uueks gaasikriisiks, siis tuleb lahendada mitu olulist probleemi, teatas Euroopa Kontrollikoda.
Kristjan Jõekalda enda ja telepartneri dünaamikast: Teet ajab kõik joonde ja mina olen ilus
Saatejuht Kristjan Jõekalda nentis, et televisiooni viis teda edevus. Enda ja Teet Margna kohta ütles saatejuht, et nad pole kõige halvemad, kuid eeskätt on neid edu saatnud seetõttu, et inimesed on nende nägudega harjunud.
Saatejuht Kristjan Jõekalda nentis, et televisiooni viis teda edevus. Enda ja Teet Margna kohta ütles saatejuht, et nad pole kõige halvemad, kuid eeskätt on neid edu saatnud seetõttu, et inimesed on nende nägudega harjunud.