Rivo Sarapik • 24. detsember 2020 kell 13:40
Uudised
Ainult tellijale

Viisemann: kulla sära võib muutuda veelgi kirkamaks

LHV pensionifondide juht Andres Viisemann paigutab pensioniraha kulda ja kinnisvarasse.  Foto: Liis Treimann

Kui läheb nii nagu varem, peaks kulla sära muutuma veelgi kirkamaks, leiab LHV pensionifondide juht Andres Viisemann.

Viisemanni sõnul paneb teda imestama investorite optimism koroonavaktsiini uudiste peale. "Mind paneb aga üllatama investorite reaktsioon, mis tõstis mitu aktsiaturgu kõigi aegade kõrgeimale tasemele – isegi tükk maad kõrgemale, kui need olid olnud enne maailmamajanduse osalist lukkupanekut tänavu kevadel. Kas tõesti on aktsiad pärast vaktsiinide edukat testimist (ent enne vaktsineerimist) rohkem väärt kui enne viiruse levikut ning ühtlasi ajal, mil nakatumiste arv teeb ikka veel uusi rekordeid?" kommenteeris ta. "Mina olen skeptiline."

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum