Katariina Krjutškova • 25. aprill kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Lenna Kuurmaa Vanilla Ninja tõusust ja langusest: tundsime, et meile tehakse liiga

Laulja Lenna Kuurmaa sõnul lahkusid nad toona produtsendi David Brandesi juurest, sest plaadifirma otsused polnud tema sõnul läbipaistvad. Nüüd aga jätkub nende koostöö uuel tasandil, ütles Kuurmaa.   Foto: Stina Kase

Laulja ja muusik Lenna Kuurmaa rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", et vaatamata kõrgele tähelennule polnud tüdrukutebändil Vanilla Ninjal Saksamaal alguses soodsaid lepingutingimusi ja muusikatööstuses puudus tol ajal läbipaistvus.

Kuurmaa sõnul polnud neil Vanilla Ninja algusaegadel pinnast, et paremaid lepingutingimusi kaubelda. "Toona edukale Saksa produtsendile (David Brandesile – toim) pakuti Eesti nelja 16–17aastast tüdrukut, kel oli Eestis üks hitt. See oli talle müüginumbrite poolest täielik naljanumber," väitis Kuurmaa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum