• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: Jalka EMi lõppemise hommik Äripäeva raadios aitab kainestada

  Üks esmaspäevase raadiohommiku intervjueeritavatest on Eesti Panga president Madis Müller. Foto: Raul Mee

  Esmaspäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu intressidest, müügibuumist ja koroona uueks laineks valmistumisest.

  Intervjuud on lubanud anda Eesti Panga president Madis Müller, ettevõtja Viktor Siilats, Confido Meditsiinikeskuse juht Kadi Lambot ja HKScani personalidirektor Relika Rohtoja.
  Stuudios Kristjan Kurg ja Meelis Mandel.
  Saatepäev jätkub kolme saatega:
  11.00-12.00 "Kuum tool". Otsesaate külaline on Kaamos grupi looja ja omanik Kaido Jõeleht. Uurime temalt nii ettevõtte möödunud aasta äritulemuste ja tulevikuplaanide, aga ka laiemate teemade kohta. Näiteks: kuidas kavatseb Jõeleht kaitsta ennast võimaliku inflatsiooni eest?
  Saatejuht on Karl-Eduard Salumäe.
  13.00-14.00 "Tööstusuudised eetris". Saade võtab seekord luubi alla protsessijuhtimise, mida aitab lahata paljusid tööstusettevõtteid nõustanud ekspert ja koolitaja Helen Hilkja. Hilkja sõnul on Eestis väga levinud olukord, kus juht teeb spetsialisti tööd, liigub ringi ja kustutab tulekahjusid, kuid seetõttu kannatavad tegevused, mis on just juhi töös olulised.
  Saates võtame protsessijuhtimise pulkadeks lahti ja räägime sellest, mis on protsess ja kuidas sagedasest protsessidega seotud segadusest vabaneda. Anname nõu, kuidas ettevõtte juht saab visualiseerimisega algust teha ilma välist abi kaasamata.
  Saadet juhib Harro Puusild.
  15.00-16.00 "Lavajutud". Saates meenutame juuni alguses 21. korda toimunud turunduskonverentsi Password, mis keskendus sellele, kuidas keerulisi aegu üle elada ning kuidas muutustega kohaneda. Konverentsil rääkis oma teekonnast turundusjuhist tippjuhiks Tallinki rahvusvahelise kaldakaubanduse juht Katre Kõvask, kes on varem töötanud näiteks Ösel Foodsi turundusjuhina, Premia Foodsi ning Tere ja Farmi Piimatööstuste juhina. Katre Kõvask jagas oma esinemises nõu, kuidas turundajad saaksid rohkem strateegiliselt ja äriliselt mõelda ning mis põnevaid seiku on tal karjääri jooksul ette tulnud, näiteks, kuidas käis jäätistele nimepanek Venemaal.
  Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.
  Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.