Avameelne intervjuu auhinnatud tippkoka Roman Zaštšerinskiga: äril ei ole rahvust, loeb tulemus
Restoranide Moon, Kolm Sibulat, Mantel & Korsten kaasomanik ning auhinnatud restoraniärimees Roman Zaštšerinski rääkis „Delovõje Ljudi“ saates, et praeguses olukorras on nende moto jääda väikeseks, nii väikeseks kui võimalik.
„Võib olla ei teeni sedasi lisaraha, aga ei ole ka suurt miinust. Väikese arvu personaliga suudad midagi teha ja väiksemad tööd aitavad jääda ellu,“ rääkis Roman oma koroonakriisi õppetundidest. Tema hinnangul ei ole äris rahvust: kui sa teed oma tööd hästi, siis kedagi ei huvita, mis rahvusest sa oled, vaid loeb resultaat. Pahatahtlikkust ta restoraniäri karmis konkurentsis ei näe, otse vastupidi: ärikogukond on vägagi ühtehoidev.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.