Reede 2. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Põldoja: Swedbank kaotab Raasukese lahkumisest

Alyona Stadnik 10. august 2011, 11:49

Endine hansapankur Priit Põldoja iseloomustab Erkki Raasukest vaid ülivõrdes ning leiab, et Swedbank kaotab sellega, kui säärane inimene firmast lahkub.

„Minul oli Erkkiga väga hea koostöö siis kui me pangas koos töötasime. Mulle meeldis tema otsekohesus, tulemustele orienteerumine, ausus, töövõimekus. Ta oli heaks eeskujuks,“ kommenteeris Põldoja ja lisas, et neil koostöö sujus ja nad mingil määral täiendasid teineteist.

"Swedbank kaotab Raasukese lahkumisest. Kahju, et selline inimene astub kõrvale. Erkkil on kindlasti omad põhjused. Ta oli ühes organisatsioonis tööl väga pikalt," rääkis Põldoja ning märkis samas, et ka talle tuli Raasukese lahkumine  üllatusena.

Swedbank teatas täna, et kaks ja pool aastat grupi finantsjuhina töötanud Erkki Raasuke lahkub, plaanides pärast 17aastast pingelist tööd pangas esmalt pikemalt puhata. Senine riskijuht Göran Bronner asub tööle finantsjuhina ja senine Balti panganduse juht Håkan Berg riskijuhina. Uueks Balti panganduse juhiks saab Birgitte Bonnesen, senine siseauditi juht.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2011, 13:18
Otsi:

Ava täpsem otsing