"Eeldan, et Kreeka täidab lubadused"

Katri Soe-Surén 02. november 2011, 09:28

Saksamaa rahandusminister Wolfgang Schäuble eeldab, et Kreeka puhul läheb kõik nii, nagu plaanitud ja kokku lepitud.

Schäuble ütleb intervjuus ajalehele Financial Times Deutschland, et loodab Kreeka reformidele ning et Euroopa toetus Kreekale jääb. Millised tagajärjed oleksid abipaketi mahahääletamisel Kreeka referendumil?

„Ma usaldan argumentide jõudu. Ma usun, et Kreeka teine abipakett, mida praegu viimistletakse, on parim tagatis sellele, et Kreeka saaks korrastatud protsessi raames toibuda ja jälle jalule tõusta. Sellest lähtub ka Kreeka valitsus, kes eelmisel nädalal paketi Brüsselis heaks kiitis. Ma eeldan, et Kreeka respekteerib antud lubadusi ja kohustusi ning need ka täidab.“

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. November 2011, 07:40
Otsi:

Ava täpsem otsing