Sõõrumaa turvafirmal uus juht

1321-aripaev 01. juuli 2014, 14:49

Tänasest asus USS Security Eesti ASi juhatuse esimehe kohale Meelis Krämann, kes võtab positsiooni üle ligi kolm aastat ettevõtet juhtinud Sven Nuutmannilt.

USS Security nõukogu esimehe Urmas Sõõrumaa sõnul leidis ta juhi kohale parima kandidaadi. „Tunnen Meelist isiklikult juba sellest ajast, kui Eestis äri tegemine alles algas. Ta on oma karjääri jooksul järjekindlalt teenindusalal tegutsenud ja läbi käinud kõik teenindussektori tasandid. USS Security juhtima asumine on sellise kogemusega inimese jaoks ainult loomulik jätk,“ selgitas Sõõrumma, vahendas Bestsales.ee

Viimased seitse aastat oli Krämann juhatuse liige rahvusvahelises kinnisvarahaldusfirmas ISS Eesti AS, kus ta juhtis põhja regiooni. Enne seda töötas ta 1992-2007 telekommunikatsiooni ettevõtetes (Levi&Kuto, Hallo, Elisa).

Aprillis selgus, et USS Security tegevjuht Sven Nuutmann lahkub ametist ning asub juhtima ravimiärimees Margus Linnamäe meediakontserni, kuhu kuuluvad osalus Postimehes ja BNSis.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. July 2014, 10:42
Otsi:

Ava täpsem otsing