Silvia Kruusmaa • 4. juuni 2011 kell 12:15

Leedo rendib aiandushuvilistele maatükke

Vjatšeslav Leedole kuuluv kinnisvaraarendusfirma Compakt Kinnisvara kavatseb oma Rae vallas Peetri külas asuva maatüki aiandushuvilistele välja jagada, kirjutab Saarte Hääl.

Compakt Kinnisvara juhatuse liige Martin Lember ütles, et maatükke hakatakse välja rentima ettevõtte omandis olevast 6 hektari suurusest kinnistust, mis asub Peetri küla keskuses, vaid 6 km kaugusel Tallinna südalinnast.

“Inimeste huvi aiapidamise ja oma toidulauale värskete saaduste panemise vastu on tänases ühiskonnas selgelt tõusuteel ning aialappide järele on tekkinud selge nõudlus,” selgitas Lember, kelle sõnul hakatakse välja rentima aiamaalappe suurusega alates 50 m2-st.

Martin Lemberi hinnangul on aiapidamisest huvitatud inimesi nii 3000 elanikuga Peetri külas kui ka mõned kilomeetrid kaugemal Tallinnas.

Hetkel kuum