Neeme Korv • 21. november 2019 kell 11:33
Arvamused
Ainult tellijale

Neeme Korv: appi, rotid rottisid e-riigi ära!

Uudis sellest, et rotid kahjustasid maa-alust kaablit, lüües sellega rivist välja Riigi Infosüsteemi Ameti (RIA) ja riigiportaali eesti.ee teenused, peatades muu hulgas digiretseptide väljastamise, tundub esimese hooga uskumatu ja naljakaski. Pisut järele mõeldes on asi naljast üpris kaugel, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.

Foto: Erik Prozes

Strateegilise kommunikatsiooni ekspert Raul Rebane kirjutab oma värskes raamatus "Hirmust eduni. Meediasuhtluse 8 reeglit" muu hulgas sellest, kui oluline on inimese, institutsiooni ja riigi imago. Kui 1990. aastatel oli Eesti peamine imago "endine Nõukogude Liit", siis tänu e-teenustele ja e-valimistele on Eestist saanud "Ida-Euroopa tiiger".

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum